ALY BABA

ALY BABA Aly Baba

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 449 beoordelingen
19 okt 2021 om 19:20 In 15min was het bezorgd en het was lekker.
18 okt 2021 om 20:00 Heel lekker burgers !!
16 okt 2021 om 19:20 Snelle levering helemaal top in orde
9 okt 2021 om 19:13 2 uur na bestelling was het eten pas geleverd. Door de lange bezorgtijd was dit ook niet meer warm. Ik bestel hier nooit meer
5 okt 2021 om 13:10 Lekkere Pizza's! Bezorging was goed, ook binnen de beloofde tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
3 okt 2021 om 15:26 Vlotte vriendelijke levering. Lekker gegeten en niet te vettig.
30 sep 2021 om 19:39 Fijne eerste kennismaking en delivery. Hoewel ik Cassis als drank bestelde, kreeg ik Ice Tea in de plaats. Gelukkig lust ik dat ook wel. Bestelling chickens wings (6 stuks): waren 3 halve wings en 2 drumsticks, en te spicy, maar wel knapperig.
26 sep 2021 om 18:46 Heel vriendelijke bezorger en super lekkere turkse pizza!!!!
18 sep 2021 om 20:42 Meer dan 2 uur moeten wachten, ik schrijf deze review zelfs voordat ik mn bestelling ontvangen heb. Tot 2 keer toe contact opgenomen met het restaurant, beide keren werd me verzekerd dat het er binnen 10min zou zijn. de laatste keer dat ik bestel.
17 sep 2021 om 22:03 De shoarma was overheelijk alleen de frietjes waren erg slecht die hebben we niet durven eten waten al oude frietjes verimpeld en hard
17 sep 2021 om 21:13 Top service
10 sep 2021 om 9:15 Ewa Drerries. Alles was huts. Eten was huts, bezorgtijd was huts, prijs was huts, het kakske achteraf was nog de grootse huts van allemaal. HUTS!!!!